noslip_logo_svart1600x1400

Vi utför halkskydd behandlingar i hela Sverige

Vi garanterar att du kommer bli nöjd!

Anlita oss idag och bli en av dem som erbjuder personal och gäster 100% halkfria ytor oavsett om det är blött eller inte.

Hur går en behandling till?

Genom ett speciellt framtaget medel behandlar vi golvet och behandlingen tar i snitt två timmar. Sedan spolas ytan av och golvet är redo att beträdas. Inga kem eller andra medel lämnas kvar på golvet och städningen kan utföras som vanligt. Vi kan även utföra en provbehandling på en mindre yta innan ni tar ett definitivt beslut.

Klinker

Den vanligaste golvtypen som vi behandlar är klinker. Vi är godkända och anlitas av Centro kakel och CC Höganäs. Men vi behandlar alla ler och sten golv oavsett leverantör.

Garanti

Efter behandlingen är utförd erhåller Ni fem års garanti på behandlad yta. Det är inte ovanligt att behandlade ytor behåller halskyddet åtta till tio år.

Väl värt investeringen

 • Eliminerar halkolyckor på grund av halt golv
 • Golvytan är mekaniskt halkfri
 • Inga påläggsmedel eller kem lämnas kvar
 • Behandlingen går snabbt, i snitt två timmar
 • Ytan kan beträdas och städas som vanligt
 • Om ytan blir våt ökar halkskyddet!
 • Restaurang
 • Simhall
 • Galleria
 • Brf
 • Badrum
 • Lager
 • Perrong
 • Vänthall
no-slip halkskydd dush

Just nu söker vi bostads föreningar

Vi kan erbjuda ett speciellt utformat koncept för bostadsrätt föreningar. Vi halkskydd behandlar de gemensamma tvättstugorna, samt badrum, dush och badkar i samtliga eller utvalda lägenheter. Om du är medlem i en brf eller kanske sitter i styrelsen, kontakta oss så berättar vi mer om detta unika koncept.

Dela på facebook
Dela på Facebook

Ni kan tryggt anlita oss

Vi har halkskyddat golv sedan 2001 i Sverige och sedan 1988 i USA.

Vår produkt finns registrerad och är godkänd hos Sunda hus. Vi anlitas av klinker leverantörer och vår produkt har testats i deras laboratorier. Vår produkt har testats och godkänts att användas inom Sverige största pappersbruk, en rigorös kontroll.

xvjcsbbrshe6jcpv5ugkg

Frågor & svar

Vår produkt är registrerad och godkänd både hos myndigheter och leverantörer. Vi samarbetar med Centro Kakel, CC Höganäs och finns registrerade hos Sunda Hus. Länk till säkerhetsdatablad.

Då kontaktar ni oss. Vi tar reda på orsaken till att golvet återigen är halt. Den vanligaste orsaken är att städrutinerna brister hos anläggningen, smuts och fett har lagrats i golvet. Vanligtvis återställs golvet genom en grovrengöring, halkskyddet verkar igen. Om halkskyddet eller behandlingen är orsaken till problemet, erhåller ni en ny komplett halkskydd behandling.

Vi kan i de flesta fall lösa Ert hala golv och erbjuda en halkskydd behandling med No-Slip. Ni erhåller då garanti och support som en ny kund hos oss. Tyvärr förekommer det en del produkter på marknaden som inte är bra. Dessa påverkar ofta golvet visuellt och ger endast halkskydd under en kort period.

Generellt så erbjuder vi inga rabatter av den enkla anledningen att vi tar ansvar för din yta under fem års tid, oavsett storlek på ytan. Däremot så kan vi erbjuda olika betalningslösningar, kontakta oss så berättar vi mer.

I stort sett alla ler- och stenbaserade ytor. Gällande plast- och trägolv finns det andra metoder för att erhålla halkskydd. Kontakta oss så ser vi över hur vi kan hjälpa Er.

Genom att vi etsar små mikroskopiska porer i ytan så uppstår friktion. När dessa porer fylls med vatten ökar friktionen och gör golvet 100% halkfritt.

Är du medlem i en brf? Vi har ett mycket bra erbjudande för att halkskydda tvättstugor, badrum, dushar och badkar. Ange din e-post så skickar vi info.